Hoge Zand 16 F1

Vereniging Vrienden Monumentaal Erfgoed in Den Haag en omgeving

secretaris Piet Bogaards

Monumenten zijn de edelstenen van de stad. In welke wijk ze ook staan, ze geven glans aan hun omgeving en roepen bij de burger het geluksgevoel op dat alleen schoonheid teweeg kan brengen. Schoonheid, afkomstig uit vervlogen tijden en daarom onvervangbaar.
Vereniging Vrienden Monumentaal Erfgoed Den Haag en Omgeving (VME) zet zich in voor het behoud van Haags monumentaal erfgoed. Met o.a. lezingen, bezichtigingen, stadswandelingen, symposia en publicaties bevordert zij de betrokkenheid bij monumentenzorg. Ook het leveren van financiële bijdragen aan de niet-rendabele top van restauratieprojecten behoort tot de statutaire doelstellingen. Liefde voor monumentaal erfgoed, of het nu een 17de eeuws pand betreft of waardevolle naoorlogse architectuur, is wat de Vrienden van VME gemeen hebben.

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu