foto 17G - vereniging - Buitenplaats Ypenburg

Historische Vereniging Buitenplaats Ypenburg

Henk Kronenberg

Curtiss Corner Laan van Hoornwijck 260 - 2497 ED Den Haag

De Historische Vereniging Buitenplaats Ypenburg (HVBY) is een vereniging die zich bezig houdt met het onderzoeken en presenteren van de historie van Buitenplaats Ypenburg. Met hulp van vrijwilligers en leden wordt historische informatie verzameld en geschikt gemaakt voor presentatie of publicatie. Daarnaast zijn er lezingen, excursies en exposities.

Geïnteresseerden zijn elke woensdag- en donderdagochtend welkom tijdens de werkgroep bijeenkomsten, van 10.00 tot 12.30 uur en regelmatig ook op woensdagavond van 19:00 tot 21:00 uur in de Curtiss Corner in het Piet Vinkcentrum aan de Laan van Hoornwijk 260, tegenover tramhalte lijn 15 Plesmanlaan.

Een belangrijk onderdeel van de HVBY is de Stichting Historisch Ypenburg (SHY). SHY is de beheerder van de erfgoedcollectie Ypenburg.

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu