foto 25G - Stichting - Gilde Den Haag - wandeling-720x316px

Gilde Den Haag

Mariet Hubatý, PR en Vronie van Manen, Stadswandelingen

Riviervismarkt 2 2513 AM Den Haag

Gilde Stadswandelingen met gids
Keuze uit 24 stadswandelingen – op historische grondslag – door het centrum met Binnenhof en het oude dorp Die Haghe, alsook door bijzondere wijken van Den Haag en Scheveningen. Er zijn bovendien rondleidingen met speciale thema’s, zoals Stad van Vrede en Recht, de Hofjes’, Jugendstil, Johan van Oldenbarnevelt, Markante Vrouwen in de Residentie en Een Stroom van Beelden.

Er kan het gehele jaar door worden gewandeld, ook met begeleiding in diverse talen. Duur plm. 1½  uur. € 5,– p.p.Tenminste 4 personen of minimum tarief € 20,–. Maximaal 15 personen per wandeling.

Cursus Hagologie, Leer mij Den Haag kennen
In 6 bijeenkomsten – op diverse locaties – maakt u kennis met het rijke verleden van de stad. Specialisten in de stadsgeschiedenis verzorgen ter plekke een inleiding, waarna een gids van Het Gilde u meeneemt voor een stadswandeling door het besbetreffende gebied. Aantal deelnemers maximaal 30 per cursus. Plaatsing op volgorde van binnenkomst. Kosten € 90,-.

Gilde Sprekershoek
Deskundigen geven presentaties over in de belangstelling staande onderwerpen, veelal op historisch gebied.  Op de laatste zondag van de maand in oktober, november, januari, februari en maart in Wijkcentrum Essesteijn, Elzendreef 10 in Voorburg. Aanvang 14.00 uur. Toegang gratis, .

Het winternummer is uit!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 6,50 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement en ontvang vier nummers voor € 24,50.
Nieuw nummer

75 Jaar Vrijheid Den Haag

Sluit Menu