foto 06G - Museum - Buitenmuseum

Buitenmuseum

Margot Dullens

Dunne Bierkade 17, (Paulus Potterhuis) 2512 BC Den Haag

Bij het Buitenmuseum gaat de aandacht uit naar ‘interactie, leren en beleven’. Het is een schilderrijk stukje van Den Haag  aan de Dunne Bierkade en omgeving, en bestaat uit een aantal zeer fraaie parels.

Het Buitenmuseum heeft zowel voor groepen als voor individuen een aantrekkelijk programma. Nergens in Nederland kunnen toeristen op bezoek in de woonhuizen en ateliers van zoveel beroemde kunstenaars, denkers en bewoners uit onze twee Gouden Eeuwen (zeventiende en negentiende eeuw). Tevens kan men er kennis maken met Koninklijk Den Haag, met het Den Haag van de uitgevers en het historische havengebied.  

Locaties van het Buitenmuseum: Paulus Potterhuis, Van Balckeneynde Huis, Jan van Goyenhuis, Domus Spinozana (Spinozahuis Den Haag) en het Heilige Geesthofje.

Het zomernummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu