foto 06G - Museum - Buitenmuseum

Buitenmuseum

Wimmie Hofstra en Margot Dullens

Dunne Bierkade 17, (Paulus Potterhuis) 2512 BC Den Haag

Bij het Buitenmuseum gaat de aandacht uit naar ‘interactie, leren en beleven. Het is een schilderrijk stukje van Den Haag  aan de Dunne Bierkade en omgeving, en bestaat uit een aantal zeer fraaie parels. Het Buitenmuseum heeft zowel voor groepen als voor individuen (losse kaartverkoop) een aantrekkelijk programma. Nergens in Nederland kunnen toeristen op bezoek in de woonhuizen en ateliers van zoveel beroemde kunstenaars, denkers en bewoners uit onze twee Gouden Eeuwen (zeventiende en negentiende eeuw), waarbij tevens kennis wordt gemaakt met Koninklijk Den Haag, het Den Haag van de uitgevers en het historische havengebied. In het Buitenmuseum is alles verrassend dichtbij. 

Locaties van het Buitenmuseum: Paulus Potterhuis, Van Balckeneynde Huis, Jan van Goyenhuis, Spinoza Huis en het Heilige Geesthofje

Het winternummer is uit!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 6,50 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement en ontvang vier nummers voor € 24,50.
Nieuw nummer

75 Jaar Vrijheid Den Haag

Sluit Menu