logo-Muzee

Muzee verheugd over positief advies Cultuurankerfunctie Muzee Scheveningen

Muzee Scheveningen is blij en opgelucht met het advies van de Adviescommissie Meerjarenbeleidsplan Kunst en Cultuur 2021-2024. De Adviescommissie heeft gisteren een positief advies gegeven voor behoud van de Cultuurankerfunctie van Muzee. Daardoor lijkt Muzee definitief gered.

Het nieuwe beleidsplan van Muzee, voor het Cultuuranker van Scheveningen, wordt gewaardeerd door de Adviescommissie. Zo staat in het advies: ‘De Commissie heeft veel waardering voor Muzee als laagdrempelige ontmoetingsplek en de betrokken gemeenschap van vrijwilligers en ondersteuners. In de aanvraag proeft de Commissie urgentie om met cultuurparticipatie oude en nieuwe Scheveningers te verrijken en verbinden.’ De Adviescommisse verwacht op grond van het vernieuwde beleidsplan ‘dat Muzee met succes zijn museale en Cultuurankerfunctie verder zal weten te integreren.’

Kijk voor meer info op: http://www.muzeescheveningen.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu