Jan Linssen (links), voorzitter van de stichting Haagse Historie en Erfgoed, overhandigt Jan van Dam de oorkonde behorend bij het erevoorzitterschap van de stichting.

Jan van Dam erevoorzitter Haagse Historie en Erfgoed

Den Haag, 14 februari 2020 – Dr. J.E. (Jan) van Dam is benoemd tot erevoorzitter van de stichting Haagse Historie en Erfgoed. Jan van Dam was in 2015 oprichter van de stichting en de eerste
voorzitter. De huidige voorzitter, dr. J.H. (Jan) Linssen prees hem voor zijn grote inzet en vele initiatieven. Hierdoor zijn in de loop der jaren veel activiteiten ontwikkeld, gericht op het bij een breed publiek vergroten van de kennis van en liefde voor de geschiedenis van Den Haag. De circa 30 vrijwilligers van de stichting doen dat door het organiseren van themajaren, mini-seminars en een jaarlijkse Haagse geschiedenisquiz, de uitgave van het kwartaalmagazine ‘Haagse Historie’ en de website www.haagsehistorie.nl.

Fotobijschrift: Jan Linssen (links), voorzitter van de stichting Haagse Historie en Erfgoed, overhandigt Jan van Dam de oorkonde behorend bij het erevoorzitterschap van de stichting. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu