IMG_0011-1-1

UITVERKOCHT: inschrijven voor de zesde Haagse Historie Quiz is niet meer mogelijk

Weet jij alles van de Haagse geschiedenis? Test je kennis in de jaarlijkse Haagse Historie Quiz. Alles komt aan bod, van politiek tot sport en van Romeinen tot Rampjaar. Wie weet word jij de winnaar!

Dit keer vindt de Quiz plaats in Amare, in de Spinozafoyer zonder beperkende maatregelen. De Quiz is op dinsdag 25 oktober van 19:00 uur tot 22:30 uur.

Het programma is als volgt samengesteld. De inloop is vanaf 19:00, de Quiz is in drie rondes van 19:30-21:30 uur, inclusief pauze. Achteraf is nog de mogelijkheid tot napraten met een borrel.

We starten met een publieksronde, waaraan iedereen in de zaal kan meedoen. De twee winnaars vormen een team dat meedoet aan de tweede ronde met twee andere teams: Haagse geschiedenisleraren en bekende Hagenaars. In de derde ronde zullen de winnaars van de tweede ronde strijden om de fel begeerde en wonderschone Haagse Historie Quiz-wisselbokaal tegen teams van de Vrienden van Den Haag, Het Gilde en de winnaars van vorig jaar, Die Haghe.

Kom naar Amare en doe mee

Je bent van harte welkom. De kosten zijn voor abonnees van Haagse Historie en leden van Die Haghe € 5. Voor anderen bedraagt de toegang € 7,50. In ruil voor de entreeprijs ontvang je een bon voor een gratis consumptie en een gezellige en leerzame avond. Reserveer snel, de belangstelling is groot en het aantal plaatsen is beperkt.

De organisatie van de Haagse Historie Quiz is in handen van Haagse Historie magazine. De jury bestaat uit Kees Stal en Herman Rosenberg. De Quiz wordt gepresenteerd door lokale journalisten: Ivar Lingen en Sandrine Thelosen.

De Quiz wordt op een later tijdstip uitgezonden op DenHaagFM.

Inschrijven kan uitsluitend hier.

Afbeelding Mauritshuis
Facebook
Twitter
LinkedIn

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu