HofvijverSalon: voorlopig geen doorgang

Tot hun grote spijt heeft het bestuur van de HofvijverSalon, na raadpleging van de directie van Pulchri Studio, moeten besluiten hun maandelijkse bijeenkomsten tot nader order op te schorten. De Corona-maatregelen kunnen niet worden gewaarborgd. Om een Salon te kunnen organiseren, is de beschikking nodig over een ruime zaal waarop de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd, alsmede een goede ventilatie. De grote Mesdagzaal op de eerste etage voorzag hierin. Echter helaas is de verduistering, nodig voor projecties, defect en andere zalen zijn te klein en te benauwd, waardoor het besmettingsgevaar te groot zou zijn. Men hoopt in november weer een Salon te mogen organiseren.

Ook zal de jaarlijkse HofvijverPicknick geen doorgang vinden. De vereiste maatregelen, een gezondheidscheck en registratie per persoon, zijn niet te organiseren.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu