cropped-achtergrond-kopieren-3_0

Een leven in brieven: congres over Constantijn Huygens

Huygens Instituut, NL-Lab, KB | nationale bibliotheek van Nederland en Vrienden van de KB organiseren een congres ter gelegenheid van de voltooiing van het project Huygens’ Briefwisseling Online. Het congres is op vrijdag 2 december 2022 in de Aula Koninklijke Bibliotheek Den Haag.

Muziek, kunst, architectuur, politiek, wetenschap, parfum, nieuwe brieven en ontdekkingen. Met mooie verhalen over deze onderwerpen uit de briefwisseling van Constantijn Huygens, verteld door gerenommeerde sprekers, komen hij en zijn tijdgenoten met behulp van beeld, geluid én geur tot leven op het congres ‘Constantijn Huygens. Een leven in brieven’.

Kosten (inclusief lunch en borrel): 20 euro; 15 euro voor personeel KB en KNAW en studenten. Inschrijving: vanaf 31 oktober via Eventbrite. Meer informatie, of als u hulp nodig hebt met inschrijven of op een andere manier wilt betalen, mailt u dan naar: ineke.huysman@huygens.knaw.nl

Bekijk het programma en de sprekers op deze website.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het voorjaarsnummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu