Muzee

9.300 handtekeningen voor Muzee

Op 2 juni overhandigde Muzee persoonlijk én virtueel meer dan 9.300 handtekeningen aan wethouder cultuur Robert van Asten. Deze handtekeningen werden verzameld in vijf weken tijd, met steunbetuigingen uit Scheveningen en de hele regio.

De petitie werd symbolisch overhandigd in een kleine Scheveningse harington. “We hebben hem wel van tevoren uitgespoeld,” grapt interim-directeur Jeroen van de Wiel. Op de harington staat het aantal petities die er getekend zijn.

Scheveningse Bibian Kooimans (5 jaar) overhandigde de harington aan de wethouder. Speciaal voor deze gelegenheid kleedde zij zich in Scheveningse dracht, een traditie uit haar betovergrootmoeder’s tijd. Bibian, die geregeld met haar moeder in Muzee komt, vond het spannend en een hele eer om de ton te mogen overhandigen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het zomernummer is verschenen!

Dit nummer is verkrijgbaar in de Haagse boekhandels en tijdschriftenwinkels voor € 8,75 per exemplaar. Wil je geen uitgave missen, neem dan een abonnement. Met een abonnementsprijs van slechts € 34,- per jaar voor 4 nummers houden wij zelfs de spreekwoordelijke Haagse zuinigheid in ere.
Nieuw nummer
Sluit Menu